Profel
Nieuws
Producten
Kunststof
Alle vormen alle stijlen
Kleurenpalet
Veiligheid
Ramen
Deuren
Aluminium
Hout
Sectionaalpoorten
Provent D-Luxe
Downloads
Jobs
Extranet
Contact 
Korfbogen, inzethoeken, ronde ramen ovalen ramen, kruisverdelingen, gebogen lijnen, schuine lijnen, strakke lijnen ...
Afgeronde vormen zijn ook mogelijk Alluminium kruisverbindingen met structuurfolie Bijpassende afwerking met structuurfolie Standaard raamkruk
Afgeronde vormen zijn ook mogelijk Aluminium kruisverbindingen met structuurfolie Bijpassende afwerking met structuurfolie Standaard raamkruk


Profel past zich aan uw stijl aan! Met onze moderne fabricagetechnieken kunnen wij alle mogelijke vormen aan. Daarnaast biedt Profel een ruim en gevarieerd assortiment toebehoren. Onze producten zijn bijgevolg een voortdurende prikkeling van uw creativiteit tijdens uw zoektocht naar het perfecte profiel. Wat ook de stijl van uw droomwoning is, Profel biedt u totale vrijheid van ontwerp.
Profel gaat geen uitdaging uit de weg. Wij maken er een erezaak van om op alle vragen naar creatieve vormen – hoe uiteenlopend ook – een antwoord op maat te geven. Uiteraard blijven daarbij de technische prestaties van de profielen behouden.

Ook voor niet-alledaagse vormen kunt u bij Profel terecht. Wij beschikken over een onderzoeksafdeling waar onze specialisten voortdurend op zoek zijn naar nieuwe technieken om ramen en deuren in alle mogelijke vormen uit te voeren.
Duurzaamheid, uitstekende isolatie-eigenschappen en eenvoudig onderhoud ... kunststof kan enkele niet te versmaden troeven op tafel gooien. Zeker wanneer u kiest voor kunststof ramen en deuren van Profel.

In dat geval bent u op elk vlak winnaar!


Wij maken onze producten immers allemaal zelf. Daarom zijn onze ramen en deuren stuk voor stuk technische hoogstandjes en leverbaar in elk gewenst decor (effen, houtnerfstructuur, houtimitatie, 2-kleurenuitvoering of ‘bicolor’).

  1. Decoratief beslag mogelijk
  2. Drie rondomlopende dichtingen
  3. Stabiele en duurzame montage van de scharnieren
  4. Scharnieren in bijpassende kleur

Hoeken pvc

Comfort om van te dromen

Profel-ramen en -deuren zijn mooi, veilig, maar blinken toch vooral uit door het comfort. Concreet bieden onze producten een thermische en akoestische isolatie die maar zelden wordt geëvenaard.

Perfecte dichtingen

De 3-voudige rondomlopende dichtingen bieden een perfecte bescherming tegen alle invloeden van buitenaf.
  • buitendichting: voorkomt binnendringend vuil en regenwater
  • middendichting: zorgt voor een perfecte wind- en waterdichtheid en herstelt het meerkamersysteem
  • binnendichting: garandeert een uitzonderlijke extra geluidsisolatie
01. Vlakke kader met vlakke terugliggende vleugel 02. Vlakke kader met vleugel in een vlak 03. Vlakke kader met vlakke terugliggende vleugel en klassieke drupneus 03'. Vlakke kader recht model met vlakke terugliggende vleugel en moderne drupneus 04. Blokkader schuin model met vlakke terugliggende vleugel 04'. Blokkader recht model met vlakke terugliggende vleugel 05. Vlakke kader met retro raamvleugel 06. Maaslandkader met retro raamvleugel 06'. Maaslandkader met verdiepte vlakke vleugel Isopakket
Aluminium PVC Hout