Profel
Nieuws
Producten
Kunststof
Alle vormen alle stijlen
Kleurenpalet
Veiligheid
Ramen
Deuren
Aluminium
Hout
Sectionaalpoorten
Provent D-Luxe
Downloads
Jobs
Extranet
Contact 
Kleur is de ideale manier om een hoogsteigen toets aan de woning te geven. Dat hebben wij als geen ander begrepen. Daarom zijn Profel-profielen in elk denkbaar decor verkrijgbaar: wit, kleur, nerfstructuur, houtimitatie en bicolor-uitvoering.

 

Crème en wit in de massa

De effen, crème en witte profielen zijn de basis voor elk kunststof raam. Ze hebben een sobere look en een glad oppervlak.

Een grote kleurenkeuze

Voor elke kleur maakt Profel gebruik van een structuurfolie van hoge kwaliteit. Deze wordt altijd zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van de profielen aangebracht. Bovendien is de bekleding UV-bestendig, slijtvast en antistatisch, wat het onderhoud alleen maar bevordert.

Houtstructuur en -imitatie

Bij Profel hebt u de keuze uit 16 verschillende nerfstructuurfolies, 6 daarvan zijn houtimitaties.

Gegarandeerd kleurvast

Profel heeft al meer dan 25 jaar ervaring met structuurfolies. Met het hand op het hart durven we beweren dat onze folies kleurecht, UV-bestendig, duurzaam en krasvast zijn. Om u helemaal te overtuigen bieden we 10 jaar garantie op de kleurechtheid en de hechting van onze folies.

Bicolor

Ieder raamtype is verkrijgbaar in een 2-kleurenuitvoering (‘bicolor’= binnen en buitenzijde in verschillende kleuren). Zo kan u ramen en deuren op elke bouwstijl en interieur afstemmen. Ook hier stemt de kleur van de scharnieren en raamgrepen overeen met deze van de profielen.
Aluminium PVC Hout