Ramen

Ramen

PROFEL vervaardigt ramen en schuiframen in kunststof, aluminium of hout. Zo kan je een bewuste en weloverwogen materiaalkeuze maken.

Deuren

Deuren

PROFEL vervaardigt ook deuren en schuifdeuren in kunststof, aluminium en hout. Ook hier is een ruime keuze troef!

Poorten

Garagepoorten

Voor de garage voert PROFEL in haar gamma zowel kantel- als sectionaalpoorten.

Meer

Andere producten

PROFEL biedt een gevarieerd en uitgebreid gamma accessoires aan, in eigen huis ontworpen en gemaakt: klinken, grepen, scharnieren, panelen, vliegenramen, sierluiken... Alles in een kleur zo dat het mooi past bij je ramen en deuren.

Meer
Klik hier als u hulp nodig hebt bij het kiezen.

In de kijker

PROFEL pakt uit met drie innovaties

Voor PROFEL is innovatie een continu proces dat echt tot het dna van de onderneming behoort. Daardoor kan PROFEL 3 opvallende innovaties voorstellen:

  • nieuwe materiaalcombinaties
  • high-thermic aluminiumramen
  • kunststof ramen met houtverbindingslook. 

Onderhoudtips

Heb je vragen over het onderhoud van je PROFEL ramen en deuren ?

Lees meer

Getuigenissen

René Trippaers en Silvie Dirckx
Algarve, Portugal

“Omwille van het onderhoud kozen we voor kunststof”

René Trippaers en Silvie Dirckx verhuren een aantal boerderijtjes op hun domein in de Portugese Algarve. Twee ervan renoveerden ze al, mét kunststoframen van PROFEL: “We kenden de PROFEL-kwaliteit al van toen we nog in België woonden. Daarom was PROFEL een evidente keuze, ook al betekende dit tweemaal een lange reis. Omwille van het gemakkelijke onderhoud kozen we voor kunststof. Als we de andere boerderijtjes renoveren, doen we opnieuw een beroep op PROFEL.”

Bram De Graef
Zonhoven, Limburg

“De eindfactuur viel mooi binnen het budget”

Bram De Graef woont in een ruime, vrijstaande nieuwbouwwoning in Zonhoven. PROFEL tekende voor de ramen en deuren: “Vooraan is mijn huis volledig opgetrokken in landelijke stijl, met houten ramen. Vanuit de achtertuin zie je echter een moderne villa met grote glaspartijen in aluminium ramen. En als je de schuifdeur tussen de zithoek en het overdekt terras openschuift, verdwijnt die simpelweg in de spouwmuur. Omwille van de extra grote glaspartijen achteraan was ik een beetje bang van het kostenplaatje. Niettemin viel de eindfactuur mooi binnen het vooropgestelde budget. Ik ben tevreden, over de hele lijn!”