Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

keyboard-arrow-down - MaterialIcons-Regular Created with Sketch. Tekengebied 2 Tekengebied 2 Tekengebied 2 image/svg+xml Artboard 1

Onze producten: topkwaliteit & vakmanschap.

Perfect op elkaar afgestemd.


We zoeken de hele wereld af naar de beste grondstoffen. Om daarmee producten van topkwaliteit te maken. Het streven naar topkwaliteit uit zich in strenge doorlopende controles tijdens de productie, zinvolle innovaties en een onberispelijke afwerking & plaatsing door erkende en gecertificeerde vakmensen.  

Product image

Glas

Dubbel glas, hr++, gezandstraald glas.

Het glas voor je raam, deuren of schuifraam is standaard isolatieglas: dubbel glas en driedubbelglas. We maken wat je nodig hebt, zoals zonwerend glas, gelaagd veiligheidsglas, geluidswerend glas,... . We assembleren het allemaal zelf zodat we een perfecte kwaliteit en mooi uitzicht kunnen garanderen!

Product image

Garagepoorten

In stijl en kleur van je ramen en deuren.

Keuze uit kantelgaragepoorten of sectionale garagepoorten. Elke garagepoort is maatwerk. Van landelijk, modern tot klassiek ontworpen volgens de laatste designtrends. Kies uit een breed assortiment panelen en kleuren.

Product image

Vliegenramen

Hou ongedierte buiten.

Met het eigen vliegenramen systeem hebben we altijd een passend vliegenraam voor je ramen, deuren of schuifraam. Vliegenramen van gemoffeld aluminium worden exact afgestemd op de kleur van je ramen en deuren. Het gaas is zwart of grijs. Ook schuifvliegenramen behoren tot de mogelijkheden.

Product image

Rolluiken

Voor extra privacy, isolatie en veiligheid.

Voor rolluiken heb je de keuze tussen pvc of aluminium rollerbladen in de kleur van je ramen of deuren of in een kleur naar keuze. Kies de bediening die je wenst: manueel, elektrische bediening, draadloos,... Zowel inbouw- als opbouwrolluiken zitten in het aanbod. Rolluiken zorgen voor extra warmte- en geluidsisolatie, zijn inbraakwerend en zorgen voor je privacy.

Product image

Screens

Zonwerend en lichtdoorlatend.

Als je screens geopend zijn, zitten ze netjes in kasten, die aan de binnenkant bovenaan je raam in de spouwmuur zijn verwerkt. Aan je buitengevel is er dus niets zichtbaars bevestigd. Je screens openen en sluiten kan via knopjes, met een afstandsbediening of automatisch via zonnesensoren.

Product image

Beslag

Stevig, stabiel, esthetisch en veilig.

Er is een uitgebreid assortiment kwaliteitsbeslag: sloten, klinken, grepen, scharnieren … Al het zichtbare beslag wordt uitgevoerd in de kleuren van je ramen, deur of schuifraam, of ook nog in messing, brons of roestvrijstaal.

Product image

Sierluiken

Decoratief en functioneel.

Sierluiken worden aan de buitenzijde tegen de gevelmuur bevestigd. Je hebt daarbij keuze uit sierluiken die decoratief vast aan de gevel hangen of functionele sierluiken, die je kunt openen en sluiten. Sierluiken zijn verkrijgbaar in hout, gemoffeld aluminium of aluminium met structuurfolie. Met structuurfolie passen ze ook bij je pvc ramen en deuren. Ze kunnen ook automatisch bediend worden, indien gewenst.

Onafhankelijke kwaliteitslabels onderstrepen kwaliteit

Ongeëvenaarde reputatie.

We genieten een ongeëvenaarde reputatie voor ramen en deuren op maat. Om die bevoorrechte positie te behouden laten we niets aan het toeval over.
Voortdurende kwaliteitscontroles tijdens het productieproces en grote investeringen in research & development bewijzen dat. In pvc, aluminium en hout fabriceren we ramen en deuren die voldoen aan Europese kwaliteitscertificaten. Je kunt ze bij de Profel Expert in jouw buurt opvragen.

Meer over onze kwaliteitslabels
CE logo Politiekeurmerk logo SKG logo KOMO logo
 

Profel werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde Profel Experts.

Deze erkende en gecertificeerde vakmensen kennen het Profel-gamma door en door.
Daarom doen we je met de hand op ons hart deze glasheldere beloften:
Onze offerte is je factuur

De overeengekomen prijs van de offerte is de prijs waar we ons aan houden.

Je huis is heilig

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.Feiten & cijfers

  • 31.341 tevreden klanten per jaar.
  • Belgisch familiebedrijf met meer dan 70 jaar expertise en maatwerk.
  • Meer dan 1.000 werknemers.
  • 10 jaar fabrieksgarantie op onze ramen en deuren.
  • Meer dan 60 gecertificeerde Profel Experts met showroom in je buurt.
  • Hoogstaande kwaliteit door voortdurende innovatie en eigen productie.