Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

360 graden icon Created with Sketch. 360º keyboard-arrow-down - MaterialIcons-Regular Created with Sketch. Tekengebied 2 Tekengebied 2 Tekengebied 2 icon/download Created with Sketch. image/svg+xml Artboard 1 image/svg+xml Fill 1

Ramen en deuren van Profel: jouw levenslange kwaliteitsgarantie

Ramen en deuren van Profel staan voor langdurige betrouwbaarheid. Maar wat als je na vele jaren toch te maken krijgt met een defecte kruk of een klemmend raam? Ook dan staat er altijd een Profel verdeler voor je klaar. En dat in heel België. Zo sta jij nooit in de kou.

Profel Expert grijpt in bij problemen

Jij kiest voor ramen en deuren van Profel omdat je kwaliteit belangrijk vindt. Daarom investeer je in kwaliteitsvolle producten van eigen bodem. In ramen en deuren die perfect werken. Toch hapert er na vele tientallen jaren soms wel eens iets: een defecte deurklink of een beschadigde deur. Dankzij ons uitgebreide netwerk van Profel verdelers over het hele Belgische grondgebied tref je altijd deskundige hulp.

Help, mijn Profel verdeler is er niet meer!

Alles verandert, ook ons netwerk van Profel Experts. Zo stel je misschien vast dat je Profel verdeler die je twintig jaar geleden deskundig heeft geadviseerd, niet meer actief is. Op dat moment ervaar jij het Profel-voordeel pas echt. Want Profel bezorgt je sowieso een oplossing via haar eigen kanalen of via een andere Profel Expert in je buurt.

Met Profel-ramen en deuren stimuleer je onze eigen economie

De assemblage van Profel-ramen en -deuren gebeurt in de eigen productiehallen in België. Zo ben jij altijd gerust. En ondersteun je de Belgische economie en werkgelegenheid.

Ga voor de onestopshop

Je Profel-verdeler krijgt de ramen en deuren die jij bestelt rechtstreeks geleverd uit de Profel-productiehallen in het Limburgse Pelt. Daar assembleren ervaren medewerkers je ramen en deuren. Dankzij die onestopshop levert je Profel-verdeler topproducten, geproduceerd en geplaatst volgens de regels van de kunst. Hij hoeft dus niet met meerdere partijen samen te werken en vermijdt discussies achteraf. Want Profel biedt sowieso een antwoord op elke vraag.

Benieuwd waar je de dichtstbijzijnde Profel Expert treft? Ontdek het snel!


Bekijk ook

Glasheldere beloften: Service voor, tijdens én na ... Onze beloften
We houden ons aan de prijs die we in de offerte overeenkomen.
We respecteren je woning en laten geen rommel achter.
Alles moet kloppen voor we stoppen.
Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.
Onze beloften

Ervaren en gecertifieerde Profel verdelers die ons uitgebreide gamma door en door kennen?

  • Showroom met uitgebreid assortiment in jouw regio.
  • Snel antwoord op een vrijblijvende offertevraag.
  • Professioneel advies en begeleiding.
  • Service voor, tijdens en na de montage (10 jaar fabrieksgarantie).

Vind jouw Profel Expert

tussen de meer dan 100 experts bij jou in de buurt