Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

360 graden icon Created with Sketch. 360º keyboard-arrow-down - MaterialIcons-Regular Created with Sketch. Tekengebied 2 Tekengebied 2 Tekengebied 2 icon/download Created with Sketch. image/svg+xml Artboard 1 image/svg+xml Fill 1

30.000 gezinnen kiezen jaarlijks Profel

70
meer dan 70 jaar Belgisch maatwerk 
knowhow & ervaring
30.000 gezinnen
geven jaarlijks hun vertrouwen aan Profel
Een tevreden klant
is onze beste ambassadeur
Person photo

“Prima service, snel, efficient en proper - een aanrader !”

luc uit Antwerpen
| 2020
Background image

“Als voormalig aannemer heb ik heel wat ervaring en weet ik goed wat ik wil. De keuze voor de Profel Expert uit de buurt was dan ook snel gemaakt. De zaakvoerder staat bekend als een eerlijk en betrouwbaar man. We hebben zelfs geen tweede prijs gevraagd bij een concurrent en zijn uitermate tevreden over zowel de kwaliteit, de afwerkingsgraad, de plaatsing als het advies. Tot aan de kleur van de silicone voor de buitenafwerking toe. Ook niet onbelangrijk: op minder dan acht weken na het ondertekenen van de offerte stonden onze ramen er al in.”

Eddy en Anja uit Sint-Laureins
Background image
Person photo

“Na een aantal omzwervingen had ik bij de Profel Expert eindelijk het gevoel dat er echt goed naar ons geluisterd werd. Er werd meegedacht en samen naar oplossingen gezocht. Zo recupereerde ik uit een andere woning een smeedijzeren gril die ik graag op de voordeur had geplaatst. Geen probleem, zo bleek: het smeedijzer is perfect geïntegreerd. Ik kan er zelfs gemakkelijk achter schoonmaken. Daarnaast was het een verademing dat bij Profel de offerte en de technische tekeningen wél meteen van de eerste keer klopten. ”

Lieve uit Izegem
Background image

“Mogen we jullie langs deze weg bedanken voor het goede werk dat er geleverd is met het plaatsen van onze nieuwe ramen en deuren? Van bij de ontvangst in de toonzaal hadden we vertrouwen in de Profel Expert. Dank je wel ook aan de plaatsers, voor het goede en propere werk. Onze wensen werden bereidwillig uitgevoerd en zelfs de samenwerking met de man van de alarminstallatie verliep vlekkeloos. Wij zijn over de ganse lijn tevreden en zullen jullie zeker bij andere potentiële klanten aanprijzen.”

Liliane en Francis
Background image

“Wij kennen niet veel van ramen en deuren, dus wij verwachtten vooral een goede en verstaanbare uitleg. Geen sinecure zo bleek, net zo min als een duidelijke prijsofferte. Tot we bij onze Profel Expert aanklopten. De zaakvoerder kwam langs, luisterde en raadde ons een combinatie van aluminium en pvc aan. Als een echte vakman mat hij alles op en maakte een duidelijke offerte, tot op de euro nauwkeurig. Een staaltje efficiëntie, ook bij de snelle en propere plaatsing. Vrienden en familie vinden dat het er zo goed als nieuw uitziet, wij horen de voorbijrijdende auto’s niet meer en genieten volop van de voordelen van beide materiaalsoorten.”

Jos en Maggie uit Antwerpen
Background image

“De Profel Expert ging er prat op dat ze onze originele ramen uit de tweede helft van de 19e eeuw perfect konden nabootsen. Compleet met boogramen en onderverdelingen, maar tegelijk ook met hedendaags comfort op vlak van isolatie, geluidswering en veiligheid. Op het eerste gezicht zien de ramen er dankzij de houtachtige nervenstructuur zelfs uit alsof ze echt in hout vervaardigd zijn. Het messing beslag is bovendien een mooi alternatief voor de originele klinken. Alles is met veel oog voor detail afgewerkt en sluit perfect aan bij de architectuur van het huis. We verbruiken aanzienlijk minder stookolie dan voor de renovatie, terwijl het huis aangenamer warm blijft in de winter.”

Frank en Alexandra uit Wellen
Background image

“Het was liefde op het eerste gezicht toen we het Stratolo raam van Profel ontdekten: een authentieke steellook, maar met het hedendaags comfort van een modern aluminium raam. Door de fijne lijnen van de raamkozijnen en de elegante onderverdelingen vestigen de ramen niet de aandacht op zichzelf, maar op de woning als geheel. Sterke ramen en deuren, waarbij er ook de nodige aandacht wordt besteed aan het energetische aspect. Door voor Profel te kiezen, weten we bovendien dat we naast kwaliteit ook een goede service krijgen.”

Jan en Ann-Sofie
Background image

“Ik ben zeer tevreden over het door jullie geleverde werk! Jullie werkmannen stralen vertrouwen uit. Geen wonder dat Profel al zoveel jaren bestaat.”

Mevrouw Van Steen uit Mechelen
Background image

“Wij zijn sprakeloos en uiterst tevreden over de geleverde diensten van onze Profel Expert. Jullie namen de tijd om zelf langs te komen en nota te nemen van al onze wensen, met een duidelijke offerte tot gevolg. Bij de plaatsing beschermden jullie vakmensen netjes alle ruimtes met plastic zeilen om stof en beschadiging te voorkomen. Het was meteen duidelijk dat zij hun job graag en met kennis van zaken uitoefenen. De verwijderde ramen en deur werden samen met het andere afval weggebracht om daarna met de meeste zorg de nieuwe exemplaren te plaatsen. Netjes, smaakvol en met oog voor detail. Om alles na afloop netjes op te ruimen, te stofzuigen en proper te maken. Jullie maken alvast jullie beloftes meer dan waar. Wij bevelen zeker onze Profel Expert aan als mensen op zoek zijn naar een hoogkwalitatieve en professionele plaatsing/vervanging van hun ramen en deuren.”

Familie Gijsels uit Erembodegem
Background image

“Langs deze weg nogmaals bedankt voor de mooie service die jullie ons boden. Een dikke pluim ook voor de professionele werkmannen!”

Inge uit Zwevezele


Zelf een getuigenis achterlaten? Graag
Gelieve een foto op te geven
Gelieve een score op te geven
Neem vrijblijvend contact op...wij inspireren
Glasheldere beloften: Service voor, tijdens én na ... Onze beloften
We houden ons aan de prijs die we in de offerte overeenkomen.
We respecteren je woning en laten geen rommel achter.
Alles moet kloppen voor we stoppen.
Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.
Onze beloften

Ervaren en gecertifieerde Profel verdelers die ons uitgebreide gamma door en door kennen?

  • Showroom met uitgebreid assortiment in jouw regio.
  • Snel antwoord op een vrijblijvende offertevraag.
  • Professioneel advies en begeleiding.
  • Service voor, tijdens en na de montage (10 jaar fabrieksgarantie).

Vind jouw Profel Expert

tussen de meer dan 100 experts bij jou in de buurt