Waarom Profel & werkwijze... Onze glasheldere beloften

Profel is een 100% Belgisch bedrijf, opgericht in 1948 met meer dan 1000 werknemers. Al onze producten worden op maat gemaakt en voldoen aan de noodzakelijke Europese kwaliteitsnormen.

Krijg vrijblijvende offerte - of - Contacteer ons
68 jaar Belgisch maatwerk
expertise, knowhow & ervaring
180.000 ramen en deuren
vakkundig geplaatst in 2015
30.000 gezinnen
vertrouwen jaarlijks op Profel
Onze beloften...

Dit beloven we je samen met onze Profel Experts...

1. Onze offerte is jouw factuur

De prijs in de finale offerte is de prijs waar we ons aan houden. We doen een grondige analyse vooraf. Je kunt rekenen op objectief advies over materialen, design en systemen. Omdat we alle materialen en systemen in huis hebben, zijn we niet bevooroordeeld.

2. Jouw huis is heilig

We streven altijd naar een relatie met wederzijds respect. We respecteren je woning, je meubelen, je vloerbedekking, je huisdieren. We richten geen ravage aan en laten geen puinhoop achter. We hebben een strikte gedragscode.

3. Nazorg is onze waarborg

Als vakmannen blijven we ook achteraf verantwoordelijk voor het geleverde werk. Op onze ramen en deuren krijg je maar liefst 10 jaar garantie en op het hang- en sluitwerk 2 jaar. Voor de garantie op het geleverde werk door de Profel Expert maak je samen met hem afspraken.

Zo gaan we te werk om de glasheldere beloften waar te maken

1. Grondige analyse vooraf.

Wij maken niet zomaar een offerte. Pas na een grondige analyse van jouw wensen en woning, kunnen we een realistische inschatting van de kosten maken. We nemen samen met jou de tijd om die analyse te doen. Ga je renoveren, dan komen we altijd bij je thuis. We meten alles nauwkeurig op, bestuderen de staat van de muren aan de binnen- en buitenkant, bekijken de blootstelling aan weer en wind en analyseren welke ingrepen precies nodig zijn. Zo zorgen we ervoor dat de kans op verrassingen miniem is.

Tip! Kom eerst naar de showroom dan kan de Profel Expert je direct van alles laten zien. Maak nu een afspraak.

2. Objectief advies over materialen, design en systemen

Pvc, aluminium of hout of een combinatie ervan. Samen met jou maken we een afweging van de voordelen en eigenschappen van de verschillende materialen. We zijn daarin objectief en onbevooroordeeld, omdat we alle materialen in ons assortiment hebben. We kijken ook naar de stijl van je huis en interieur, je wensen qua isolatie. We zoeken naar de beste oplossing op maat van jouw wensen en budget.

3. Van A tot Z eigen productie

Bijna alles wordt tot in het kleinste onderdeel door Profel zelf gemaakt. We controleren het hele productieproces, van ruwe grondstof en kleurpigment tot en met het afgewerkte product. Alle onderdelen zijn bijgevolg naadloos op elkaar afgestemd. En ook esthetisch past alles harmonieus bij elkaar.

Omdat we ernaar streven elk product van grondstof tot kant-en-klaar maatproduct zelf te maken, kunnen we ook garanderen dat je ramen, deuren, schuifraam, garagepoort en elk ander Profel-product van topkwaliteit zijn. Omdat we vrijwel alles in eigen hand hebben zijn we in staat de volledige verantwoordelijkheid over het eindproduct te dragen.

4. Helder stappenplan

Je krijgt van ons een overzichtelijk stappenplan zodat je op voorhand precies weet wat je van ons mag verwachten. In het stappenplan staat ook welke voorbereidingen je kunt doen. Denk aan tips over hoe je het best je gordijnen, meubels en vloer beschermt. Verder kun je met het heldere stappenplan en de geplande timing de voortgang van de werken op de voet volgen.

5. Plaatsing door gecertificeerde Profel Expert

Wij werken met een exclusief netwerk van Profel Experts, stuk voor stuk erkende vakmannen en door ons goed opgeleide Profel Experts. Ze kennen de producten van Profel door en door. Ze hebben het hele installatietraject perfect onder controle.

6. Service na verkoop en fabrieksgarantie

Omdat Profel de volledige controle heeft over het productieproces mag je erop rekenen dat we onze verantwoordelijkheid nemen. Op onze ramen en deuren krijg je maar liefst 10 jaar garantie
en op het hang- en sluitwerk 2 jaar. Vraag gedetailleerde garantievoorwaarden op bij je Profel Expert. Omdat we het productieproces van A tot Z in eigen beheer hebben, kunnen we eventuele problemen snel oplossen. Em omdat we als vakmensen trots zijn op ons werk lossen we eventuele problemen ook op. Is er een kozijn of deur beschadigd? Bleef de sleutel aan de binnenkant op de deur zitten? Begint een deur aan te slepen? De Profel Expert in je buurt staat altijd klaar met advies en oplossingen. gedetailleerde garantievoorwaarden die bij de Profel Expert