Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

360 graden icon Created with Sketch. 360º keyboard-arrow-down - MaterialIcons-Regular Created with Sketch. Tekengebied 2 Tekengebied 2 Tekengebied 2 icon/download Created with Sketch. image/svg+xml Artboard 1 image/svg+xml Fill 1

Ramen en deuren prijzen


Aangezien ramen, deuren, schuiframen steeds op maat worden gemaakt, is het onmogelijk je nu een exacte prijs te geven.  We kunnen je wel inzicht geven in de factoren die de uiteindelijke prijs bepalen.  Wil je je ramen vervangen en ben je benieuwd naar de kosten? Neem contact op met een Profel Expert en krijg snel en vrijblijvend een prijs.

Factoren die de prijs bepalen.

100 % maatwerk! Jouw keuzes bepalen de uiteindelijke prijs. 


Materiaalkeuze
Tab header Materiaalkeuze
Materiaalkeuze

Pvc, aluminium of hout?

Over het algemeen is de prijs van standaard aluminium ramen hoger dan de prijs van standaard pvc ramen en vergelijkbaar met de prijs van houten ramen in hardhout. De prijs van ramen hangt niet alleen af van de materiaalsoort maar ook van het type raam: vast raam, draaikiepraam, en het draairaam. De prijzen voor een vast raam liggen gemiddeld 15% lager.

Voor advies contacteer onze Profel Expert pofs ontdek  hier de verschillen & voordelen.

Uitvoering
Tab header Uitvoering
Uitvoering

Voor elk wat wils!

Wil je slanke of dikkere ramen? welke materiaalsoort? Welke raamkleur kies je? Wil je je ramen gesloten, opendraaiend of draai/kiep? Ronde ramen? Met sierlijsten of andere accessoires... Het kan allemaal en die keuzes bepalen mee de prijs.

Glas
Tab header Glas
Glas

Soorten glas

Standaard worden je ramen en deuren voorzien van dubbel glas (HR++).

Wil je een andere glassoort: driedubbel glas, zonnewerend glas, geluidswerend glas, veiligheidsglas, gezandstraald glas of glas-in-lood, dan heeft dat ook invloed op de uiteindelijke prijs.

Aantal en afmeting
Tab header Aantal en afmeting
Aantal en afmeting

Aantal en afmetingen van je ramen/deuren

Gaat het om één raam of om alle ramen? Is het een standaarddeur of een deur met specifieke maten? Wat zijn de afmetingen van de gevel waarin je een schuifraam wenst? Met het antwoord op die vragen kunnen we je snel een vrijblijvende raming bezorgen.

Plaatsing & afwerking
Tab header Plaatsing & afwerking
Plaatsing & afwerking

De binnenafwerking rond je ramen? Ook dat kan ...

Bij renovatie moeten we eerst de oude ramen eruit halen. Ook een kraan kan nodig zijn bij de plaatsing. Wil je dat we de binnenafwerking rond je ramen ook doen of doe je dat zelf? We kunnen ook je muren bijvoorbeeld netjes afwerken met een pvc of mdf-omkasting, zodat je onmiddellijk van je ramen kan genieten.

Een raming of offerte is gratis en vrijblijvend

Dé Profel Expert helpt je graag verder


Volledig vrijblijvend

Een Profel Expert neemt spoedig contact met je op. Gratis en vrijblijvend! Klanttevredenheid, daar focussen we op.

Feiten en cijfers

  • 31.341 tevreden klanten per jaar.
  • Belgisch familiebedrijf met meer dan 70 jaar expertise en maatwerk.
  • Meer dan 1000 werknemers.
  • 10 jaar fabrieksgarantie op onze ramen en deuren.

Je Profel Expert helpt je graag verder.

Stabiele en financieel gezonde ondernemingen die jaarlijks worden gecontroleerd

Profel werkt nauw samen met zorgvuldig geselecteerde Profel Experts. Na een onafhankelijke toetsing op hoge kwaliteitseisen wordt het kwaliteitslabel 'Profel Expert' toegekend. Deze gecertificeerde vakmensen kennen het Profel gamma door en door. 


Onze gecertificeerde Profel Experts staan garant voor:


Vind een Profel Expert in je buurt
Volledig vrijblijvend Focus op jouw tevredenheid


Glasheldere beloften: Service voor, tijdens én na ... Onze beloften
We houden ons aan de prijs die we in de offerte overeenkomen.
We respecteren je woning en laten geen rommel achter.
Alles moet kloppen voor we stoppen.
Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.
Onze beloften

Afwerking, plaatsing & service

Topkwaliteit voor een lange levensduur
 

Het streven naar topkwaliteit uit zich in strenge doorlopende controles tijdens de productie en een onberispelijke afwerking door een zorgvuldig geselecteerde erkende en gecertificeerde Profel Expert.

Omdat we je ramen, deuren of schuifraam in onze fabriek perfect op maat hebben afgewerkt, komt de Profel Expert de afgesproken dag van plaatsing niet voor verrassingen te staan. Bij de montage volgen we alle geldende bouwrichtlijnen.

We herinneren je graag aan onze beloften: jouw huis is heilig. We behandelen het dus met respect en nemen onze rommel mee.

De nazorg is onze waarborg. Je kunt dus ook na de oplevering op je Profel Expert rekenen. Je krijgt 10 jaar fabrieksgarantie. Zo maken we de glasheldere beloften aan jou waar.