Je gebruikt een sterk verouderde browser. Upgrade je browser om je surf ervaringen te verbeteren.

keyboard-arrow-down - MaterialIcons-Regular Created with Sketch. Tekengebied 2 Tekengebied 2 Tekengebied 2 image/svg+xml Artboard 1

Vliegenramen op maat

Perfect afgestemd op je Profel raam of deur
  • We hebben een eigen vliegenraam systeem en dus voor elk raam, deur en schuifraam een passend bevestigingssysteem.
  • Horren zijn van gemoffeld aluminium in exact dezelfde kleur als je ramen buitendeuren of schuifpui. Het vliegengaas is zwart of grijs.
  • De vliegenramen worden aan de buitenzijde van je ramen en/of deur bevestigd.
  • De bevestiging gebeurt met inox-klemstukken.

70 jaar Belgisch maatwerk 
knowhow & ervaring
30.000 gezinnen
geven jaarlijks hun vertrouwen aan Profel
Een tevreden klant
is onze beste ambassadeur

Vliegenramen en ramen van Profel gaan hand in hand

Alles perfect op elkaar afgestemd.


Net als onze ramen en deuren zijn onze vliegenramen 100 % maatwerk en duurzaam. Voorkom ongenodigde gasten als vliegen en muggen. Geef je jezelf de nachtrust die je verdient zonder dat vervelende gezoem en gesteek. Bovendien ventileer je je woning ongestoord.
 

Bekijk zeker ook ons assortiment ramen en deuren

Waarvoor heb je een vliegenraam nodig?

Thumbnail

Vliegenramen voor ramen

Vliegenramen worden perfect op maat gemaakt. We houden rekening met de kruisverdelingen en vorm van je raam. Uitstekende kwaliteit en hebben een lange levensduur. Je kan ze eenvoudig weghalen in de winter.

Thumbnail

Vliegendeuren

Vliegenramen voor je deur(en) worden voorzien van een plint en een oliedrukpompje dat ervoor zorgt dat je vliegendeur niet dichtslaat, maar automatisch sluit en dichtgeklemd wordt.

Thumbnail

Schuifvliegenramen

Vliegenramen voor je schuifraam worden van een rem voorzien, waardoor ze netjes afgeremd worden en niet tegen de muur of je raam botsen.
 

Op zoek naar ramen en vliegenramen in perfecte harmonie? Informeer ernaar bij een Expert in je regio of doe nu vrijblijvend een prijsaanvraag
Glasheldere beloften:

Service voor, tijdens én na...

Onze beloften
Onze offerte is je factuur

We houden ons aan de prijs die we in de offerte overeenkomen.
 

Je huis is heilig

We respecteren je woning en laten geen rommel achter.
 

Nazorg is onze waarborg

Als vakmensen blijven we verantwoordelijk voor het door ons geleverde werk.Afwerking, plaatsing & service

Topkwaliteit voor een lange levensduur
 

Het streven naar topkwaliteit uit zich in strenge doorlopende controles tijdens de productie en een onberispelijke afwerking door een zorgvuldig geselecteerde erkende en gecertificeerde Profel Expert.

Omdat we je ramen, deuren of schuifraam in onze fabriek perfect op maat hebben afgewerkt, komt de Profel Expert de afgesproken dag van plaatsing niet voor verrassingen te staan. Bij de montage volgen we alle geldende bouwrichtlijnen.

We herinneren je graag aan onze beloften: jouw huis is heilig. We behandelen het dus met respect en nemen onze rommel mee.

De nazorg is onze waarborg. Je kunt dus ook na de oplevering op je Profel Expert rekenen. Je krijgt 10 jaar fabrieksgarantie. Zo maken we de glasheldere beloften aan jou waar.